واتر استاپ ها
واتر استاپ ها یکی از عناصر سازه های بتنی می باشند که به طور مداوم به منظور جلوگیری از جریان سیالات موجود در ساختمان از طریق اتصالات بتونی ایجاد می شوند.
واتر استاپ ها در دو دسته ی متمایز طبقه بندی میشوند.به عبارتی دیگر آن ها قطعات جانبی سازه های ساختمانی می باشند
که برای آب بندی درزهای اجرایی مورداستفاده قرار می گیرند.
علاوه براین،این قطعات دارای ویژگی های خاصی هستند که باید مورد توجه کارشناسان و متخصصان قرار گیرند.
شرکت bcsco در زمینه واتر استاپ ها به شما مشتریان عزیز میتواند خدمات ارائه بدهد .
واتر استاپ ها
برای مطالعه بیشتر در مورد اپوکسی ها روی لینک سبزرنگ کلیک کنید.
واتر استاپ ها
انواع مختلفی از واتر استاپ ها توسط کارخانجات تولید می شوند و در اینجا به برخی از آن ها می پردازیم: واتر استاپ ساختهشده از پلاستیک قالبی،واتر استاپ ها پلیمر آبگریز،واتراستاپ های فلزی،واتر استاپ ها آبدوست
واتر استاپ ها ساخته شده از پلاستیک قالبی
این واتر استاپ ها همانند یک پی وی سی انعطاف پذیر عمل می کنند.آن ها به دو صورت می باشند:نوع اول آن ها به صورت پلیاتیلن های فلزی مانند فولاد ضد زنگ، مس هستند و نوع دوم آن ها به صورت فولاد کربنی بدون پوشش پلیمری، مثل لاستیک طبیعی، استایرن – بوتادی ان، یا لاستیک نعوپرن می باشند .
واتر استاپ ها پلیمر آبگریز
این نوع از واتر استاپ ها معمولا در محل ساختوساز و در بخش سیمپیچی ها قرار داده می شوند.به طور کلی آن ها در هر نقطه ای به همراه بتون نصب میشوند. همچنین آنها به طور کلی در اتصالات سازههای نگهدارنده ثانویه نصب میشوند تا از عبور سیالات خطرناک به غیر از آب نظیر روغنهای سوختی, اسیدها و یا مواد شیمیایی فرآیندی جلوگیری کنند.
واتر استاپ ها
واتر استاپ ها فلزی
واتر استاپ ها فلزی در حلقههای نزدیک به ۵۰ متر وبایک بعد معمولی از ۱.۰ تا ۱٫۵ میلی متر و عرض ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلی متر قرار داده می شوند.اسپیلس ها میتواند به وسیله ی درزگیر با هم تداخل داشته و یا به هم متصل شوند. واتراستاپ های فلزی با مواد پلیمری پوشانده شدهاست تا اتصال بالاتری به بتون را فراهم کرده و یک مانع ثانویه در برابر آب تشکیل دهند.
واتر استاپ ها آبدوست
این واتر استاپ ها نوارهای لاستیکی هستند که با عامل آبدوست سازگاری دارند (مانند بنتونیت), بنابراین در حضور رطوبت متورم میشوند. نوار آبدوست نباید در تمامی بخش های ساختمان به کار گرفتهشود زیرا آب دوست تنها در صورتی موثر است که مجاز به تورم باشد; بنابراین برای فعال کردن عامل آبدوست وجود آب ضروری می باشد.
واتر استاپ ها بتون
این واتر استاپ ها در اتصالات سازههای بتونی، نشتی را متوقف میکنند. آن ها از سال ۱۹۵۰ در صنعت ساختوساز بتون به کار برده می شوند ابتکارمهندسی و مهارت ساخت با هم ترکیب میشوند تا محصولات انتخابی را برای صاحبان صنایع، طراحان و پیمانکاران تولید کنند.کارکنان خدمات فنی و مشتری در صنعت بتن فعالیت می کنند تا از آخرین پیشرفتهای تکنولوژیکی استفاده کنند.
واتر استاپ ها
واتر استاپ ها پی .وی.سی
واتر استاپ ها پی.وی.سی یک روش مرسوم است که میتواند در بیشتر موارد مورداستفاده قرار گیرد. در بسیاری از پروژه های سدها و تونل ها کاربرد اصلی آن به گونه ای است که از عبور مایعات جلوگیری می کنند.این نوع از واتر استاپ ها مانع نفوذ آب به درون بتن های سدها و تونل ها می شود.
واتر استاپ ها لاستیکی
واتر استاپ ها لاستیکی ، از لاستیک طبیعی و لاستیکهای مصنوعی با مواد افزودنی و پرکننده و با استفاده از قالبگیری فشاری تهیه میشود. از آن میتوان در بخش های مختلف بتن برای جلوگیری از نشت آب و تراوش استفاده کرد. آن ها مقاومت بسیار خوبی دارند و در مقابل سایش, خوردگی, پیری و پارگی بسیار مقاوم می باشند . هنمچنین میتواند به خوبی با تغییر شکل سازگار باشد و به آب مقاوم است. این روش برای گستره ی دمایی ۴۵ الی۶۰ درجه ی سانتی گراد مناسب هستند.این نوع واتر استاپ ها در شرایطی که دمای هوا بیش از ۳۷ درجه ی سانتی گراد باشد و همچنین در شرایطی که لاستیک اکسید ویا خورده شده باشد،غیرقابل استفاده هستند.
واتر استاپ ها معدنی
واتر استاپ ها معدنی دارای مزیت استحکام پیوند عالی بین مواد معدنی و لایههای تکی الکترون می باشند. طول عمر این واتراستاپ ها بسیار زیاد می باشد. برای جلوگیری از افزایش رطوبت از طریق دیوار ،قراردادن یک مانع افقی در زیر دیوار بسیار موثر می باشد.
واتر استاپ ها
واتر استاپ ها داخلی صفحه پایه
در داخل ساختمان ها برای جلوگیری از افزایش رطوبت و نفوذ آن، یک مانع افقی در زیر دیوار نصب کنید. علاوه براین،در کف،باید یک فیلت نصب شود تا از تنشهای بعدی جلوگیری کند.این روش بسیار مناسبی برای جلوگیری از نفوذ آب می باشد.
استفاده از واتر استاپ ها در صورت وجود رطوبت در خاک زمین
در ساختمان ها فرآیند پس کنشی باید باید به وسیله ی واتراستاپ های معدنی انجام شود. آنها به خوبی به سطوح معدنی متصل می شوند و از زیرلایه های مرطوب خود جدا نمیشوند.برای جدانشدن این واتر استاپ ها می توانیم از چسب های مخصوص استفاده کنیم.
گچ ترمیمی
درصورتی که رطوبت به دیوارهای زیرزمین آسیب وارد کند، باید از گچ های ترمیمی استفاده شود. گچ های ترمیمی به طور خاص برای بازسازی ساختمان ها طراحی شدهاند.همچنین گچ های کاستر هم به خشک سازی دیوارها کمک می کنندو یک فضای سالم و راحت ایجاد میکنند.
واتر استاپ ها
پوشش گچی
قبل از اعمال پوشش گچی آن را با گچ کاستر اس بی مخلوط کنید زیرا این کار موجب پیوند و اتصال سریع می شود. این گچ ها در انواع مختلفی (خاکستری، سفید، تند و روشن) موجود است.گچ کاستر سفید اغلب در ساختمانهای قدیمی مورد استفاده قرار میگیرد و قابلیت رنگ آمیزی دارند.
پودر کاستر
باوجود اینکه عایق های آبی در داخل ساختمان ها نصب می شود، اما باز هم با این وجود آب وارد ساختمان میشود. اغلب، تنها راهحل این مشکل ، پودر کاستر می باشد. این پودر مستقیم با دست به محل نشت اعمال میشود. این پودر ظرف چند ثانیه واکنش نشان میدهد و یک ملات ضد آب تشکیل میدهد و نشتی را متوقف می کند. برای انجام این فرآیند لازم است که پوششهای قدیمی برداشته شوند، اتصالات را باید جمع کرد و همه ذرات شل باید برداشته شوند.
خاصیت تورم واتر استاپ ها
واتر استاپ ها بنتونیت سدیم می باشد و این روش برای جلوگیری از نفوذ آب به اتصالات بتنی طراحی شدهاست. دارا بودن خاصیت تورم به آن اجازه میدهد تا یک آببند فشار دائمی در ساختار بتون شکل بگیرد, در نتیجه جریان آب را به درون و یا در امتداد بتن متوقف می کند.
واتر استاپ ها
مزایای واتر استاپ ها
۱)باتوجه به نیاز افراد واتر استاپ ها در اندازه ها و ابعاد مختلف در دسترس می باشند
۲)واتر استاپ ها در فشارهای بسیار بالا مناسب ترین گزینه می باشند
۳)موجب جو شکاری سریع و آسان در محل نشتی می شوند
۴)مقاومت بسیار بالایی دارند
واتر استاپ ها منبسط شونده
این نوع واتر استاپ ها باید برروی سطوح هموار و به وسیله ی چسب سیلیکونی ثابت شوند.پیش از نصب اینگونه واتر استاپ ها لازم است که از خشک بودن سطوح اطمینان حاصل فرمایید.علاوه براین،دور لوله ها و قطعات فلزی ازجمله محل های مناسب به کارگیری این واتر استاپ ها هستند.
نکاتی درمورد واتر استاپ ها
هرکدام از واتر استاپ ها دارای مزایا و معایبی می باشند.پیش ازگزینش واتراستاپ لازم است که آن ها توسط متخصصین و کارشناسان بررسی شوند.اگرچه امروزه هنوزهم استفاده از واتر استاپ ها ی قدیمی مقدور است ولی برای انجام یک آب بندی مطمئن بهتراست که از روش های جدید استفاده کنید.
واتر استاپ ها
شرایط نگه داری واتر استاپ ها
واتر استاپ ها باید درمحیط خشک و خنک و به دور از تابش مستقیم نور آفتاب قرار گیرند.همچنین مدت زمان نگه داری این واتر استاپ ها به مدت ۱ سال می باشد.علاوه براین ، واتر استاپ ها در طول مصرف هیچگونه ماده سمی تولید نمی کنند.
کاربرد هویه در نصب واتر استاپ ها
در این روش ابتدا باید دوسر واتر استاپ ها را یکدیگر قرار دهید.سپس از هویه ی داغ برای پرس کردن این دوسر استفاده کنید.برای اینکه فرآیند پرس به خوبی انجام شود لازم است که هرکدام از لبه ها به اندازه ی ۳۰ سانت بر روی یکدیگر قرار گیرند.
اتصال واتر استاپ ها به آرماتور
برای انجام این اتصال بهتر است که ازگیره های فلزی استفاده شود.این گیره ها دارای اندازه و سایزهای مختلفی هستند.برای محاسبه ی تعداد گیره های موردنیاز باید بدانید که به ازای هر ۱متر واتراستاپ باید ۴عدد گیره استفاده کنید.
واتر استاپ ها
نحوه اتصال دوسر واتر استاپ ها
روش های مختلفی برای نصب دوسر واتر استاپ ها وجود دارد ولی یکی از مهم ترین ورایج ترین روش ها استفاده از چسب در بین دو نوار می باشد.دراین فرآیند لازم است که برای ذوب کردن چسب از سشوارهای حرارتی استفاده کنیم .
قیمت واتر استاپ ها
واتر استاپ ها بسته به نوع آن ها دارای قیمت های مختلفی هستد.همچنین شرکت های معتبر انواع مختلفی از آن ها را تولید می کنند.جهت مشورت با کارشناسان واتر استاپ ها و همچنین کسب اطلاعات بیشتر درمورد هزینه ها می توانید با این شرکت ها تماس حاصل فرمایید.این شرکت ها جهت پاسخگویی به سوالات شما به صورت روزانه فعال می باشند.
واتر استاپ ها
نکات ایمنی کار با واتر استاپ ها
۱)از ماسک های مناسب استفاده کنید
۲)از تماس چسب واتر استاپ ها با چشم ویا پوست اجتناب کنید و درصورت تماس فورا آن قسمت را با آب شست وشو دهید
۳)در صورت سوزش پوست حتما به پزشک مراجعه کنید
۴)در هنگام استفاده از واتر استاپ ها لازم است که دقت و تمرکز لازم را داشته باشید.
انواع واتر استاپ ها
۱) واتر استاپ پی وی سی : با قرار دادن واتر استاپ پی وی سی در مفاصل بتنی ، به عنوان یک میان پرده ضد آب ، از ورود هر گونه مایعات به داخل بتن جلوگیری می کند .
۲) واتر استاپ بنتونیتی : واتر استاپ بنتونیتی به منظور استفاده در دو بخش اصلی یعنی درز های ثابت و درز های حرکتی استفاده می شوند .
۳) واتر استاپ هیدروفیل : واتر استاپ هیدروفیل برای رفع نشت درز های اجرایی و مقاطع بتن ریزی با استفاده از پلیمر های لاستیکی استفاده می شوند .
ارسال یک پاسخ
می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟Feel free to contribute!