گروت محصولی است که از ترکیب سیمان، ماسه، آب و سایر افزودنیها ساخته میشود. این محصول در صنعت ساختمان سازی به وفور مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی گروتها به دو دسته سیمانی و اپوکسی تقسیم میشوند که هر یک در دو دسته جداگانه به فروش میرسند. همچنین استفاده از گروت مزایا و معایب خاص خود را دارد که باید با آنها آشنا شوید.
به کارگیری پودر گروت اماده به جای ساختن گروت سرعت اجرای پروژه را افزایش میدهد. برای خرید پودر گروت با بهترین کیفیت میتوانید از محصولات بتن شیمی استفاده کنید.
گروت (Grout) مادهای متشکل از سیمان، ماسه، آب و یکسری افزودنی نظیر پلیمر و روان کننده است که در صنعت ساختمانسازی مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده پودر مانند پس از مخلوط شدن با آب حالت ملات شکل پیدا میکند. ملات گروت بهترین راهکار برای پر کردن فضاهای خالی، شکافها و ترکهای ایجاد شده در ساختمان است. همچنین از این ماده پودری شکل برای پر کردن فضای میان پایه ستونها و پیها، پر کردن شکاف در سطوح زیرین صفحات و تیرکها و افزایش استحکام سازههای فلزی و بتنی مورد استفاده قرار میگیرد.
گروتها انواع مختلفی دارند که تمام انها به دو دسته سیمانی یا اپوکسی تقسیم میشوند. در لیست زیر با انواع گروتها آشنا میشویم:
گروت پایه سیمان از مقاومت اولیه و نهایی زیادی برخوردار است. این محصول به شک پودر خشک به بازار عرضه میشود. به طور کلی این محصول به دو صورت منبسط شونده و اصلاح شده با مواد پلیمری موجود است. گروت سیمانی منبسط شده برای دماهای بالای ۱۰ الی ۴۰ درجه کاربرد دارد. گروت اصلاح شده با مواد پلیمری هم از مقاومت بالایی در برابر نیروی کششی، خمشی و سایشی برخوردار میباشد.
این نوع گروت شامل رزین اپوکسی، هاردنر پلی آمین و پودر سیلیس است. مقابله با حملات شیمیایی و بارهای دینامیکی، مقاومت و چسبندگی بالا از مهمترین ویزگیهای این محصول است. نوعی دیگر گروت اپوکسی گروت منبسط شونده است که برای بهره برداری سریع از سازه مورد استفاده قرار میگیرد.
به طور کلی اجرای گروت به دو صورت خشک و سیال انجام میشود. در ادامه هر یک از این دو روش را بررسی خواهیم کرد:
از مهمترین موارد استفاده از گروت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در جدول زیر برخی از خواص فیزیکی و شیمیایی انواع گروتها در دو حالت سیال و خمیری را مشاهده میکنید:
حداقل مقاومت نهایی (سیال) | ۲۵۵۰ گرم بر سانتیمتر |
حداقل مقاومت نهایی (خمیری) | ۲۷۰۰ گرم بر سانتیمتر |
وزن مخصوص گروت (در هر متر مکعب) | ۲ تن |
وزن مخصوص گروت (در هر سانتیمتر مکعب) | ۲ کیلوگرم |
چگالی (سیال) | ۲۲۳۰ کیلوگرم بر مترمکعب |
چگالی (خمیری) | ۲۲۵۰ کیلوگرم بر مترمکعب |
میزان انبساط آزاد | ۲ الی ۴ درصد |
آماده سازی ملات گروت کار بسیار ساده ای است. برای این کار کافی است مراحل زیر را انجام دهید:
جهت نگهداری گروتها باید به نکات زیر توجه بنمایید:
ماندگاری گروتها به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما در صورت نگهداری صحیح این محصولات (جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید و دمای زیاد) میتوان آنها را تا یک سال در محیط مناسب نگه داشت.
از مهمترین مزایای گروت در صنعت ساخت و ساز میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در زمان گروت ریزی باید حتما به نکات زیر توجه بفرمایید:
به طور کلی قیمت گروت به میزان ترکیبات، نوع گروت، کیفیت گروت و سایر عوامل بستگی دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با آخرین قیمت خرید گروت همین الان با کارشناسان ما تماس بگیرید.
اگر در صنعت ساخت و ساز فعالیت میکنید، بدون شک نیاز به خرید پودر گروت پیدا خواهید کرد تا با ساخت ملات گروت شکافها و درزهای ساختمان را پوشش دهید. همچنین برای قرارگیری ستون، پی و تیرک اهمیت گروت ریزی غیرقابل انکار است. در صورت نیاز به ثبت سفارش گروت با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت همین الان با کارشناسان ما تماس بگیرید. در این صورت ضمن دریافت مشاوره رایگان میتوانید از سفارش خرید خود را ثبت نمایید.
آدرس: خیابان آزادی، نرسیده به میدان انقلاب، خیابان نوفلاح، کوچه بنفشه، پلاک 12، طبقه دوم
info@bcsco.ir
با عضویت در خبرنامه BCS تخفیف ها، فروش های ویژه، محصولات جدید و مقالات مرتبط را در ایمیل خود دریافت کنید. شما با یک کلیک میتوانید عضویت خود را لغو نمایید.